Vi tilbyder

Basta Byg totalentreprise

Hos Basta Byg har vi fokus på kvalitet. Vi er en professionel virksomhed, der udfører alle typer byggeopgaver og koordinerer opgaven fra start til slut. Vi arbejder primært for ejendomsadministratorer, bolig-, andels- og ejerforeninger samt udfører ejendomsservice og vedligeholdelsesopgaver. Herudover løser vi en del forsikringsopgaver. 

VVS arbejde

Rådgivning samt udførelse af diverse vvs opgaver udføres af faguddannet personale. 

Vores autoriserede el-installatører varetager alle typer el-opgaver. Rådgivning i forbindelse med såvel indendørs som udendørsløsninger i forbindelse med byggeri. 

Kloak

Kloakmesteren  udfører alt fra rottesikring til afpropning af døde ledninger og er ofte den første instans i byggeriets opstart.

Murer

Reparationer af murværk eller nyt fundament. Vores erfarne murere er en fast del af vores team. 

Tømrer & snedker

Vi udfører alle typer af byggeopgaver. Ombygninger, tilbygninger eller nybygninger, ingen opgaver er for store eller små.

Maler

Alle typer maleropgaver, såvel inde som ude, udføres af faguddannede kvalitetsbevidste malere. Vi benytter udelukkende maling af malermesterkvalitet og samtidig til konkurrencedygtige priser.

Totalentreprise

Fra ide til handling. Vi sørger for at yde faglig rådgivning fra byggeriets start til den endelige afslutning og i samarbejde med kunden at udføre en en tidsplan. Vi vægter højt at processen foregår i tæt og tillidsfuldt samarbejde – høj kundetilfredshed står over alt.

 

Ejendomsservice

Ejendomsservicering, vedligehold og koordinering af faggrupper er vort speciale.